Jdi na obsah Jdi na menu
 


1977

20. 4. 2016

Ing. Dagmar Vaníčková, červen 2011

 

Výroční lednová schůzka se nesla za 100%ní účasti ve vážném v duchu voleb nového výboru. Předsedou se stal Josef Galo, místopředsedou pan Dvořák a jednatelkou paní Jakubská. Nový výbor ocenil a poděkoval předchozímu za práci, kterou pro klub udělal.

Dobří holubi se vracejí, stejně jako Mirek Minař na březnové schůzce. Na dubnové připravujeme zájezd do NDR, tentokrát do Erfurtu.  Panu Schultemu se bohužel termín nehodí, proto nakonec místo do Erfurtu vyrážíme v květnu k panu Haudemu. Při letošním výletu postrádáme loňskou vřelost pana Haudeho: „Už to nebyl ten přítel Haude jako vloni. Byl nějaký cizí. Je nejprve obchodník a teprve potom pěstitel.“ I tak ale odjíždíme s plnou náručí úlovků na výstavu do Görlitzu. Poslední zastávkou a příležitostí k utracení marek byl Streitfeld u pana Mathese.

V polovině července vyrážíme plni očekávání na zájezd do Erfurtu. A očekávání se vyplnilo. Zahrada přítele Schultera nám vyrazila dech, takové množství sukulentních rostlinek v tolika druzích nikdo z účastníků pohromadě neviděl. Spokojení a s příslibem návratu jsme se vydali na prohlídku Erfurtu. Při zpáteční cestě jsme navštívili koncentrační tábor Buchenwald, a pak už hurá domů, abychom mohli pro své nové přírůstky najít jejich místo ve sbírce.

Čtvrtá výstava kaktusů se uskutečnila ve dnech 10. - 11. září a chlupaté exponáty mohlo obdivovat 1276 návštěvníků.

Po výstavě jsme mezi sebou mohli přivítat nového člena - přítele Čadka. Na listopadové schůzce jsme zavzpomínali na zájezdy do NDR celovečerním promítáním diapozitivů.

Mikulášská se nesla ve znamení malé účasti, nedorazil předseda, místopředseda ani jednatel. Role Mikuláše se zhostil přítel Krátký.

 

1977---zajezd.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář